diumenge, 7 de febrer del 2010

S'ha acabat el "gafe" de Granollers...


Fa 2 anys em vaig lesionar. L'any passat vaig tenir un "pinyo" amb el cotxe i sinistre total. Aquest any... no ha passat res d'estrany. Ja era hora !! Atlèticament parlant he trigat 1m i 10s més que l'any passat en completar la cursa. Avui he acabat en 1h 32m 29s. Són faves comptades; si al 2009 vaig còrrer més, és que ara estic pitjor. Qüestió d'entrenaments, qüestió d'edat, qüestió del que sigui... 1m 10s més. Això no falla. Com ja vinc dient des de fa alguns "posts" ja vaig veient que no estic com l'any passat. I no acabo d'entendre massa per què, si entreno igual. Ja vaig veient, doncs, que no podré fer 3h 18m en la Marató de BCN que era l'objectiu prefixat. L'útim test serà diumenge que vé a la Mitja de Barcelona.
Almenys avui he corregut 18 segons més ràpid que a Terrassa. Aviam si diumenge que vé, que és una mitja molt plana, sóc capaç de batre la millor marca de l'any (1h 32m 08s, Sitges) No estic tant lluny. Veurem. Ah! avui he completat els meus primers 40.000 quilòmetres corrent.
La foto és del podi masculí, amb Robert Kipkoech, guanyador (1h 2m 2s) Erick Kibet (1h 2m 3s) i Chema Martínez (1h 3m 13s)

8 comentaris:

Oscarjet ha dit...

M´agrada veuret autoexigent sempre pero els teus numeros fan por...40mil i les teves marques...jo ja firmo, eh??
be, segur que consegueixes els teus proxims objectius, no sempre podem guanay com el Barça,no??
hehe
saluds crack.

CICLISMO NINJA ha dit...

Estimat Xavier, correr es formidable y poder estar en la linea de salida es ya en si un logro. ¿Mejorar marcas? Bien, no conozco tu caso pero en algún libro he leido q si no acabas de mejorar es q hay q probar cosas distintas. Otros entrenos, otras sensaciones. Igual con los entrenos actuales has llegado al límite de lo q puedes mejorar con estos entrenos... ¿qué hacer? Existen páginas en las q te calculan los tiempos q puedes hacer según la marca del 5k, el 10k y la media maratón. Igual es q ya estas en ese límite ¿Cómo mejorar? Yo no soy entrenador ni nada, conozco gente muy entendida pero igual con un intentar levantar un poco la pelvis y las rodillas, con series en cuesta en ese sentido, con un trabajo de técnica de carrera un gesto q se repite cientos de veces puede llevarte a mejorar la marca con el mismo esfuerzo. Es una posibilidad, si no mejoras, cambia algo. Tú conoces mejor q nadie tu cuerpo. Ánimo!!!!

Xavi ha dit...

Potser tens raó, Manolo, i hauré de provar altres coses. Ara bé, canviar el meu "estil" de córrer a aquestes alçades de la pel.lícula ho veig complicat, he, he...
Merci pels consells !!

Unknown ha dit...

MMP: 1h20m22s
;)

Xavi ha dit...

Collons, IronVic !! Quin "marcón" !! Felicitats !!!

joaquim ha dit...

ahir vaig estar ben a prop teu, i em van venir ganes de saludar-te, però et vaig veure molt enfeinat , i no vaig voler molestar-te. Ànims, i a veure si arribes en bona forma a la Marató. Jo, ahir, sense pressió, vaig fer 1:30:28, que per mi està molt bé. Fins la propera. Salut per tots.

Ramon ha dit...

Hola Xavi, Granollers te la seva complicació amb la pujada i baixada. Jo vaig fer 36'' mes que l'any passat , potser també soc massa autoexigent. No ens vam veure però vaig tenir el plaer de fer els últims 1500 m amb el teu germà Manel que portava tirada prèvia.

Joan Castellà ha dit...

Ei Xavi jo també hi vaig anar , aquesta vegada no ens em vist .
Era la primera vegada que la feia 1h25´11 , vaig poder saludar a l´Arcadi.