dijous, 4 de febrer del 2010

No us perdeu el llibre de l'Arcadi !!


Avui ha caigut a les meves mans a mig matí i a les 5 de la tarda ja l'havia acabat de llegir. Bé, més aviat l'he devorat. "Córrer per ser feliç" recull en 174 pàgines les vivències de l'Arcadi Alibés en el món del córrer, centrat bàsicament en les seves 99 maratons. A Barcelona, el 7 de març, farà la número 100, una xifra tant rodona que és la que ha motivat un llibre que no deixarà indiferent ningú. Fins i tot els no corredors. Amb un estil àgil i planer l'Arcadi va desgranant la seva experiència i les coses que li han passat per allà on ha corregut, als 7 continents, des del Sàhara fins a Seül, des de Nova York, fins a Moscou, des de l'Antàrtida fins a Marràqueix. Hi trobareu anècdotes ben curioses, i divertides, ja ho veureu.
El pròxim dia 4 de març, 3 dies abans de la Marató de Barcelona, es farà la presentació oficial del llibre, a la Llibreria Bertrand, a la Rambla de Catalunya, 37 de Barcelona, a dos quarts de 8 de la tarda.
L'Arcadi em va demanar que presentés l'acte, cosa que faré encantat, juntament amb la nostra companya Imma Pedemonte. Per a mí, com a maratonià que també sóc, és un autèntic honor que hagi pensat en mí.

3 comentaris:

Oscarjet ha dit...

Ostres que bo !
a veure si puc anar i que em signi el que compri...!
Carai, 174 pg en una tarda !!!!!
llegeixes igual que corres !
hehe
saluds.

Sedentaris.cat ha dit...

Ostres, això té molt bona pinta.

L'haurem de (comprar i) llegir, no?

A veure si algun "sedentari" es pot passar.

Ferran

Anònim ha dit...

Molt bó, en 2 díes llegit :)