diumenge, 14 de febrer del 2010

Èxit total !!! 3 marques en 1!!!!

He acabat la Mitja de Barcelona en 1h 28m 1s, la meva millor marca en mitja dels últims 4 anys !! I això que quan he vist en el Km 19 que podia permetre'm el luxe d'anar a més de 5m/Km i encara així baixava dels 90m , que era l'objectiu inicial, he decidit deixar de prèmer l'accelerador per gaudir del moment. Però ja passat el 20 m'ha superat la socanna i he intentat seguir-la, però anava llançada i al final m'ha superat d'uns segons. Estic encantat. Però és que, a més, he fet millor registre en el pas pel 5.000 que a la Sant Silvestre de Lloret ( de 20,22 a avui 20,03) i també he fet la millor marca de l'any en 10 Km. Era fàcil, ja que tenia 43m de Sant Antoni. Avui, 40,55. Entrar en el minut 40 en un 10.000 a mí ja em costa molt (a la cursa dels Nassos vaig fer 41,54!) Per tant puc dir que he fet una mena de "3 marques en 1", he, he...!! I més content que un gínjol, a més a més, perquè he rebaixat 1m i 5 segons el registre de l'any passat en la mateixa cursa. Més coses: la d'avui era la meva mitja número 75, per tant, bona celebració !! Com deia, avui millor marca en mitja dels últims 4 anys. La referència anterior és del 2006... a la mitja de Barcelona, també!! Aleshores vaig fer 1,25,06 en un dia ben plujós i remuntant al final el Paral.lel fins a la Plaça d'Espanya. Era jove, he, he...!
En resum, un gran dia que em permet pensar que val la pena intentar les 3h i 18m a la marató de Barcelona. L'Arcadi em pronostica que puc estar per a fer 3h i 15m. Bé, el que està clar és que els entrenaments al final s'han de notar. De cop he rebaixat 4 minuts el millor registre de mitja del 2010 (1h32,08, a Sitges) "Ahí es ná...!!"
La setmana vinent, Mitja de Gavà amb tirada prèvia de 10Km. La mitja la vull fer a ritme de marató. I el 28 de febrer igual m'animo a fer els 10 Km de Sant Boi, ja que fa anys que no hi participo. Evidentment, seria a ritme de passeig total !!

13 comentaris:

Oscarjet ha dit...

Ets un crack...! enhorabona per tot !!! M´alegra molt llegir aquest post.
Tens uns temps excepcionals a l´abast de pocs.
Segur que que fas el temps a la Marato de BCN, espero poder toparme amb tu per felicitarte, segur que em topo, ja ho veuras! jaja
I a la mitja de gava , ja em diras on i a quin hora quedareu per fer la tirada de 10km.Per on la penseu fer, jo corro a casa...
Disfruta de l´exit d´avui.

Mario Badia ha dit...

Com diria en Jan: estàs tri-content. Enhorabona i moltes felicitats per 3

Sedentaris.cat ha dit...

Felicitats, això si que un gran dia!

Llàstima que ara que has fet un "3 en 1" hauràs de fer un "6 en 1" :-) Ja pots anar-hi pensant ...

Espectacular! (o genial, segons com es miri)

Ferran

CICLISMO NINJA ha dit...

EEYYYYYYY, QUINA BONA NOTICIA!!! YUJUUUUU... y con el frio q hacia, GENIAL!!! Estás rápido así q, se puede soñar con una bonita marca en la maratón. Disfruta el moment. FELICTATS!!!!!

Ramon ha dit...

Molt be Xavi , tenies dubtes ?. Dons ja no en tens. Faràs una gran Marató. El dia d'ahir va ser gèlid però hi va haver una pluja de millors marques , jo mateix vaig fer MMP amb 1:50:37.

Salut i Km's

Unknown ha dit...

Ostres, aquest cop només he arribat 10minuts devant teu... com em descuidi... ;)
Nova MMP (2ona en 2 setmanes)

Xavi ha dit...

Ja m'agradaria escurçar aquests 10 minuts, IronVic, però "va a ser que no"...

Xavi ha dit...

Ramon: felicitats per la SPB !! Ara toca posar com a llistó baixar de l'hora i 50m, que ja ho tens a tocar. I després, a buscar l'hora i 45m, i anar fent!!!

JaumeAragones ha dit...

Felicitats Xavi !!!!

A Barcelona segur que farà una molt bona marató

SOMOS UNA BANDA ha dit...

Enhorabona xavi
jo vaig al reves que tu
aquesta semana tirada llarga i la semana que ve a Gava sobre el 1.30.
I amb dubtes per la marató sobre si anar a 3.20 o 3.15.
Potser coincidim

Nostromo ha dit...

Xavier,
no ens han presentat formalment, para ja fa un parell d'anys que ens coneixem. Recordo que ens vam dessitjar sort mutuament abans de la sortida de la Marató BCN 2008 (la meva primera), anaves amb l'Arcadi. I coincidim amb moltes curses, i ens veiem a l'asfalt, perque solem fer marques semblants. De fet, tinc un "pique invisible" amb tu, perque sigui perque el speaker et menciona, o perque al consultar la meva classificació et veig a tu a prop de mi, moltes vegades penso: "a veure si aquesta vegada l'he guanyat" ;-)

Res, l'altre dia vaig publicar un comentari al facebook, i tu vas fer un altre a continuació. I jo vaig replicar, i diria que no ho vas llegir, o no has contestat. Et deia això, que a la Mitja de Barcelona em vas guanyar perque em vaig lesionar a uns 500 metres de la meta, i vaig haver d'acabar la cursa a la pota coixa. De fet, si has vist el video d'arribada a meta de la web de strands, jo entro poc després de tu, a partir del 1:28. De fet, ho pots veure en el meu blog:

http://nostromo-world.blogspot.com/2010/02/sabor-agridulce.html

Malgrat això vaig fer marca i tot, 1:28:25, millorant més d'un minut la meva. Llàstima, perque al ritme que anava, acabava tranquilament en 1:27:35. Tu vas fer una gran marca, com ja va esmentar el speaker, felicitats :-)

En fi, et dessitjo molta sort per la Marató. Ja saps que debutarà un company teu, en Josep Mª. Anem al mateix gimnàs, i al pobre l'he fotut uns rollos teòrics aquest mesos, que li donen per un documental en capítols :-)

Jo finalment m'he recuperat miraculosament i podre correr. Permet-me que et digui que ets molt prudent! Amb la teva marca de 1/2 podrias estar en marató entre 3:05 i 3:10 tranquilament, però pretens "només" 3:18. La meva marca es 3:11 i sortiré a buscar 3:07. Salut i kms! :-)

Xavi ha dit...

Nostromo:
He vist la teva crònica al teu blog. Corres amb molt de cap i molt de seny. I molt "professional" !! Que aspiri a 3,18h crec que és assimible per a mí. L'experiència em diu que intentar una marca millor igual ho pagaria amb un "fiasco". Ja es veurà el dia 7 si puc esgarrapar algun minutet més. peròacostar-me a 3h 10m gfrancament ho veig una mica agoserat.
Cuida't i recupera't !

Nostromo ha dit...

Xavi,

no serè jo qui discuteixi el criteri el criteri d'un atleta que ha corregut 24 maratons i 76 mitges, quan jo només porto 3 i 5, respectivament! Però em sobta que un tio com tú, que acabo de veure que va fer 4 maratons al 2004, totes 4 amb marques magnífiques ( incloent-hi un sots 3h, mare meva! Jo pensava que era impossible fer més de 2 l'any buscant marques), sigui tan prudent en aquest ocasió, quan totes les calculadores que tinc a l'abast et situen por sota de 3:13 amb escreix.

EM TREC EL BARRET, SENYOR BONASTRE, com he gosat "picar-me" amb un atleta que fa ja 6 anys va aconsseguir el meu somni 2:59.59. Per cert, quin objectiu buscarà l'Arcadi? Ho dic perque voldria felicitar-lo, i saber si arribarà abans o després que jo a la meta ;-)
Salut i sort!