dissabte, 12 de desembre del 2009

Tona: sensacions contraposades

Amb l'Arcadi i el "Pirata Agus"
El 8 de desembre vaig fer la cursa de Tona. 5,77 quilòmetres, segons el Garmin. 30 minuts escalfant amb l'Arcadi. Sortida ràpida. Tot bé. L'Arcadi m'atrapa en una pujada. Me n'aprofito d'ell per fer les rampes més dures. Després el puc deixar una mica endarrera. Però al voltant del Km 4,5 noto que el bessó de la cama dreta em fa mal. Puc acabar la cursa fins i tot fent-li una "hatxassu" al Pirata Agus en els últims metres. A la foto estem els 3. Però encabat, vaig coix. No pagava la pena. M'autoimposo repòs i crema un parell de dies. Però al dia següent dimecres m'agafa una mena de gastroenteritis i se m'inflama l'estòmac, sembla ser. Dimecres haig de marxar de la feina per aquest motiu. Dijous puc treballar, sembla que ja m'he recuperat, però divendres recaic. És molt dolorós. Avui dissabte estic molt millor, però amb molta por de menjar res, no sigui que l'estòmac torni a queixar-se. Haig de renunciar a la Mitja de Vilanova de demà i també al partit de bàsquet de la Marató de TV3 d'avui a la tarda. Resumint: no he corregut ni un metre des del dia de la cursa.
Dit així sembla que tot sigui culpa de la Cursa de Tona. Res més lluny de la realitat. Em va semblar una cursa magnífica. Felicitats als organitzadors.

8 comentaris:

Pahu ha dit...

Molts ànims i a recuperar-se! Llástima, no podrás fer 41 curses aquest any, no pasa res, un altre any serà!
No sé que passa però jo també estic tocadet de l'estómac i porto dies parat... potser a Rubí hi ha una xacra gastrointerítica, vés a saber! Salut desde Rubí!

joaquim ha dit...

ànims, i recupera't , que l'any 2010 portarà moltes curses i molts kilòmetres per seguir millorant. Llàstima no veure't a Valls, va estar molt bé, i a més, la causa s'ho valia. Salut. I Visca la Marató de TV3.

Xavi ha dit...

Ja és el segon any consecutiu que no puc estar a Valls... Grrrr!!

joaquim ha dit...

BON NADAL, BONES FESTES i FELIÇ ANY 2010, per tu i els teus. I per tots els runners, i per tothoms en general. Salut i kilòmetres pel 2010.

Raúl Muñoz ha dit...

Ei!

Acabo de veure-ho. Quina llàstima, no? Ens haguéssim vist a Vilanova, on vaig fer la meva segona mitja. La idea era fer menys d'una 1h30min i vaig fer 1:29:26.
Estic molt content. Ara, a fer la Sant Silvestre de Barcelona, la dels Nassos, Sant Antoni i a la mitja de Gavà. M'estava plantejant fer una marató però no estic segur si és massa d'hora, tot i que per entrenament estic bé... L'únic problema és que no hi ha massa maratons per aquí.

Raúl
BTV

Joan Castellà ha dit...

Avui a lloret t´he vist un pel lent .

Son els turrons ?

Oscarjet ha dit...

Bones festes Xavier i el millor per el 2010.Espero veuret aviat en alguna cursa apretant com sempre.
Una abraçada runner.

Xavi ha dit...

Joan: Lent a Lloret ? Buff !! Faig el que puc !!!