dimecres, 5 d’agost del 2009

Argentona, una cursa diferent

M'ha sorprès la cursa de Festa Major d'Argentona. Ja fa 30 anys que la fan i talment sembla que sigui la primera edició. Ho dic sense cap intenció pejorativa, tot el contrari. Manté la màgia de les curses petites que fan les coses senzilles i bé. Només he detectat un error, greu, això sí. La cursa ha començat a dos quarts de 10 i a diversos llocs estava anunciada a les 10h, com per exemple al mateix Ajuntament d'Argentona. En fi. Només espero que ningú s'hagi quedat sense poder còrrer per aquest canvi d'horari.
Cursa sense xip, sense classificacions -- si bé ens han donat un paper a l'arribar a meta on deia el temps emprat, sese especificar els segons, i la posició d'arribada-- sense camisetes. Només síndria i aigua. Suficient per a mí. Cursa molt trencacames. He passat una certa ànsia perquè a la majoria de cruïlles no hi havia ningú i sempre pot sortir algun cotxe despistat i que algú prengués mal. És clar però, que si fa 30 anys que la fan i no ha passat res...
La distància que m'ha sortit al Forerunner és de 4.670 metres. Els he cobert en 20m 43s a un ritme de 4,26m/Km i 13,52 Km/h. Era la meva cursa número 323. He entrat el 44 a la meta. Diria que erem uns 250 corredors, més o menys.

2 comentaris:

joaquim ha dit...

Molt bé, Xavi, Us vaig seguir pel 33. Ara, disfruta de les vacances, i entrena amb moderació, que aviat tindrem aquí la temporada de Mitges Maratons i d'altres curses molt recomanables. Salut i kms per tots, amic.

Xavi ha dit...

Merci, crack!!!