diumenge, 15 de febrer del 2009

Mitja de Gavà: última tirada abans de la Marató



Després d'haver fet els "deures" la setmana passada a la Mitja de Barcelona, avui tocava l'última tirada. 8,5 Km previs que he fet amb l'Arcadi i després, la cursa. Tot plegat molt còmode ja que la idea era baixar una miqueta de 1h 40m. Molt divertit anar amb el grupet seguint la llebre, en Jorfer, de Corredors.cat. He anat en el grup fins el km 16. Allà he apretat i he fet 3 Km rapidets. Bones sensacions. A partir del 19 he afluixat i he acabat en 1h 38m 35s de temps real. 834 de la classificació general. Perfecte. Ja estic a punt per a la marató. Buscarem les 3h 19m. Veurem. Aquesta setmana em queda un dia amb dues sèries de 4.000 (dimecres) i dues sèries de 3.000(dissabte). Diumenge no faré cap cursa. Tinc programats 70m

7 comentaris:

Oscarjet ha dit...

Avui t´he pogut animar a la meta mentre esperava els meus companys !
Saluts Xavier !

Xavi ha dit...

Ostres, Oscar. Vine a saludar-me, home, que no et tinc "controlat"!!!

Oscarjet ha dit...

ok ! ho fare a la marato ! a entrenar !!! queden 15 dies !!

Sergio B92 ha dit...

Et's un crack, un bon exemple per la canalla, jo soc un new runner que aquest 1 de març intentarà la Maratò, ens veiem i sort Crack !!!

Xavi ha dit...

Per què sóc un bon exemple per a la canalla ?

Anònim ha dit...

Molta sort a la Marató de BCN,i a disfrutar de l'ambient que segur serà genial !

Pep ha dit...

Quin ensurt quan em vas animar; no m'ho esperava. Bona veu !!! Veig que vas fent els deures. Ens veiem la setmana vinent passejant pels carrers de Barcelona.