divendres, 27 de febrer del 2009

La Marató de Barcelona 2009 ja està aquí!!


Ja estem en capella! Aquest última setmana he baixat moltíssim el volum d'entrenaments. Només he corregut dimarts i dijous 40 i 30m respectivament. Dissabte faré 20m. He fet una mica de tapering. Vejam què tal.
Esperò diumenge fer-ho millor que l'any passat (3h 38m). Com deia en el post anterior, buscaré 3h 19m. Em veig amb cor d'intentar-ho i a més, no agafaré auriculars. Haig de ser capaç de fer la cursa íntegre sense agobiar-me, com abans. La lluita psicològica amb mí mateix la prevec dura. Potser, però, el més dur serà la tarda de la Marató perquè em toca treballar !!!! Entro a les 16,30h quan hauria de fer la migdiada!!! I no plegaré fins les 23h. Uffff!!!! En el gràfic es pot veure que el recorregut (línia vermella) ha variat una miqueta en relació a l'any passat (línia blava de punts). S'ha suprimit la pujada pel Passeig de Sant Joan i la part més temuda per mí --Diagonal Mar-- ara serà d'anada i tornada i prou. D'agraïr.

1 comentari:

Pep ha dit...

Doncs no pateixis que un home que ha fet curses de 100 qm., això és un passeig pel poble. Ànims i ens veiem a l'esprint final.