dilluns, 2 de febrer del 2009

Hauré de pensar que Granollers és "gafe"...?


L'any passat em vaig lesionar. Avui no. Estic força satisfet amb el meu temps (1h 31m 19s) especialment perquè en la baixada de tornada he fet un parell de km a 4 pelat i tres o quatre més per sota de 4,10. Però com que a la pujada he anat lentet, no he tingut opció d'acostar-me als 90m. Almenys he fet millor registre que a Sitges i que a Terrassa. Per tant, correcte.
El motiu del títol d'aquest escrit és que quan tornava de Granollers cap a la tele, el cotxe m'ha fet "aquaplanning" (es diu així ?) i m'he clavat un pinyato notable. Ha quedat fet un cromo. Vejam què diu l'asseguradora. Sortosament no m'he fet res de res. Serà perquè amb prou feines anava a 55-60Km/h en un tram pel qual cada setmana passo 4 o 5 vegades mínim. És l'enllaç de l'AP-2 amb l'AP-7, a l'alçada de El Papiol, direcció Barcelona. Abans que jo, a altres 4 vehicles els ha passat el mateix que a mí, al mateix lloc exacte, segons que m'han dit els Mossos d'Esquadra. Quan hi he tornat a passar 4 hores més tard, hi havia un altre cotxe enclastat exactament al mateix lloc que havia estat jo. És un "punt negre", evidentment, aquest tram, que en el meu entendre, no està prou ben senyalitzat, encara que hi ha una indicació de 40, que es veu perfectament perquè és lluminosa, però que està situada abans del tram negre en qüestió. Massa abans, diria jo. I quan arribes a la zona dels pinyos, és fàcil pensar que ja ha passat el perill perquè és un tram de baixada i d'incorporació a l'autopista.

6 comentaris:

Cris i Arcadi ha dit...

Noi!!

Ja m'ho va dir ahir l'Arcadi. Per sort no et vas fer res tot i que avui potser estàs magulladet.
Me n'alegro que només hagi estat un ensurt.
Un petonet!!

Pep ha dit...

Xavi, només dir-te que si estàs bé físicament ens tens tranquilitzats. El demés, el que dius: a veure que diuen les asseguradores. Enhorabona, que aquestes coses mai es sap. De gafe res: al contrari: molta sort.

Raúl Muñoz ha dit...

Vaja!

Bé, el millor, com han dit els altres companys, que estiguis bé és la millor notícia. A mi també em va passar fa uns anys, no en aquest mateix punt, però ho passes malament per l'ensurt.

A nivell esportiu, jo vaig fent els meus progressos i dissabte vaig fer 18km a 4:45 aprox. En total 1:25:23 en entrenament. Ja veurem quan m'animo a una mitja, però encara suposo que és massa aviat.

Que vagi bé!!!

Raúl
BTV

Xavi ha dit...

Moltes gràcies, nois i noies. Certament, l'important és estar sà i estalvi !!!!

Raúl Muñoz ha dit...

Ei!

Ja t'he vist a la presentació de la mitja (de fet, les vostres imatges són de BTV. Molt bé amb això del dorsal 2010. A veure si algun dia puc fer també una promo jo.

Que vagi bé el diumenge!

Xavi ha dit...

Aquesta nit penjaré les imatges de l'acte que han de sortir al 3/24