divendres, 20 de febrer del 2009

Asics em vesteix

A la mitja de Barcelona vaig estrenar la roba i les sabatilles Asics i em va anar d'allò més bé ja que vaig fer la milllor marca dels últims 3 anys. Avui m'han donat la resta del material i no tinc més que paraules d'agraïment. M'han donat de tot: camisetes de tirants, pantalons, mitjons, xandalls, roba d'entrenament, guants, gorres, uffff...!

5 comentaris:

Sergi ha dit...

doncs quina enveja,amb lo cara que va la ropa de running....

ara a disfrutar-la i a fer molts kms.

ens veiem xavi

Xavi ha dit...

Els d'Asics tenen clar que gent com l'Arcadi o jo som sovint més mediàtics que els que guanyen les curses. No hi ha cursa a Catalunya en la que no sentim més de 2 o tres vegades a algú que diu: "Mira, el de la tele". Això vol dir que ens miren i per tant veuen la roba que portem. Som un bon "aparador" diguem-ne, je, je...

xaving hood ha dit...

Això quina enveja xavier!! Per mi les asics (gel kayano) són les millors bambes que he tingut per sortir a córrer.

Sedentaris.cat ha dit...

Xavier,

Gràcies per fer-te seguidor del nostre bloc.

Crec que l'aposta d'ASICS (jo vaig calçat 100% Asics: Nimbus + Trabuco) és molt encertada. Em sembla que l'Arcadi (no us conec, que consti) ha comentat més d'un cop que l'atletisme popular te molt més seguiment que el professional. Vull dir que quasi no tenen ressò als mitjans els atletes tot i haver-hi molts practicants ... una mica com el futbol-sala, no?

Una última cosa, que tal el Garmin Forerunner 405 (HR? o no HR), crec que en portes un pel que he vist al bloc.

Salutacions,

Ferran de Sedentaris.cat

Xavi ha dit...

Porto un Forerunner 405, certament. Estic molt satisfet. Va molt bé. Pel meu gust, buscant un però, es desaprofita una part del visor i això fa que a vegades els números siguin una mica petits. Especialment interessant és que no és l'"armatost" que són les versions anteriors i el pots portar com un rellotge normal, també.
El sistema de girar l'esfera exterior per moure't pels menús és interessant però a vegaes li costa respondre. En general em sembla molt bé. Recomanable.