dijous, 30 de maig del 2024

Dues curses seguides!

   Fa uns anys, fer dues curses seguides volia dir fer-les el mateix dia. Per exemple una al matí i l'altra a la tarda. Un doblet, vaja. Ara la cosa és una mica diferent... Ara és fer-ne dues en dos caps de setmana seguits. L'edat no perdona...

Saludant al fotògraf, el gran Polito!

Diumenge 12 de maig vaig fer la cursa Entrecultures, pel parc del Llobregat, a Cornellà. Un bon lloc per córrer al ser tot molt planer. Eren 14Km. No em va sortir malament del tot. El GPS em va donar 14,31 Km per un total de 1h 16m i 29s (ritme de 5,21/Km). Penso que puc anar un pèl més rapidet, però ara mateix és el què hi ha. Especialment si em puc treure la sempiterna molèstia de la cicatriu a l'isquio de la cama esquerra.

Entrant a la meta a Sant Quirze (Foto: organització)

I el cap de setmana següent, el 19 de maig, vaig tornar a fer la cursa de Sant Quirze del Vallès, 10Km, que no feia des del 2019. Era la 5a vegada que hi anava. Ja sabia que seria la primera vegada que no baixaria dels 50 minuts. I així va ser: 53m 55s. (5,23/km). Es una cursa prou costeruda en un circuit de 5Km al qual es donen dues voltes. Vaig mirar de donar tot el què tenia, però no és gaire el què tinc. Cal gaudir el què fem i oblidar-nos del què fèiem, en quan a crono. Però costa, tot sigui dit. Almenys a mí.