dijous, 7 d’agost del 2014

Lesionat...

La zona lesionada. Externament, no es veu res
És el pitjor estat per a un esportista: estar lesionat. No pots practicar esport i això et frustra. Doncs bé, estic lesionat. Les molèsties que tinc al costat dret han esdevingut una lesió i el més aconsellable és parar. Gràcies a la inestimable col.laboració del Xavi Budó --l'entrenador de la millor tenista espanyola de l'actualitat, la canària Carla Suárez-- m'he posat en mans de l'Ángel, un fisioterapeuta cordovès, molt simpàtic i professional, del centre Novaelite que em va fer un diagnòstic. La molèstia vé provocada per una tensió a tota la zona que té en part el seu orígen en la cicatriu de l'hepatectomia que se'm va fer al 2007. Es veu que les cicatrius profundes provoquen adherències que són l'origen de les molèsties. Haig de fer un seguit d'estiraments per mirar de destensar tota la zona. De moment, res de córrer. Segur que a Novaelite, especialistes en esportistes professionals i també en els amateurs, m'ajudaran a restablir la normalitat. Per cert que un dels cracks que tracten és el Jaume Leiva. Aviam si aviat el tornem a veure cremant sabatilles a l'asfalt.
 Aquest contratemps fa que la preparació per a la Marató del Priorat del 4 d'octubre quedi alterada. No sé quan començaré a córrer de nou. Espero que no siguin massa dies. De moment he hagut de renunciar a la cursa nocturna de Figueres d'aquest dissabte. Em centraré ara en els exercicis de recuperació, els estiraments, per mirar de recuperar-me l'abans possible.
 
 

6 comentaris:

Albert Mata ha dit...

Molts ànims i que la recuperació sigui el mes curta possible Xavier.

Miquel Pucurull ha dit...

Xavier, et desitjo que abandonis aviat la "Inferemeria". Un lloc on els que correm solem anar-hi. És el tribut que paguem. Una abraçada molt forta.

Fede ha dit...

Animo Xavi, has de tener un poco de eso que no tenemos casi ningún corredor. Paciencia. Un saludo

Unknown ha dit...

Xavier, q passis per lesions és una mostra de la teva classe com a corredor. Molts ànims!

Anònim ha dit...

Xavier, espero que et recuperis el més aviat possible.

Ànims crack!!!!

Raúl Muñoz ha dit...

Ànims, que encara que volguem, no sempre tot són flors i violes. Costa molt quan un s'acostuma a les rutines esportives, però cal buscar la solució més adient.