diumenge, 20 d’abril del 2014

Arriba el BOBS !!

Amb el Tomàs Carbonell fent les fotos promocionals per l'Esport3
Un any més i el Barcelona Open Banc Sabadell ja el tenim aquí. Ja sabeu, el Godó de tota la vida... Un any més faré les transmissions per l'Esport3. Enguany les faré acompanyat d'un altre crack del tenis: Tomàs Carbonell. Si us agrada el tenis, més us agradaran les seves valoracions. Llegeix els partits fantàsticament bé i et fa fixar en aquells detalls que només es poden apreciar si un ha estat tenista professional, com ell. Sempre m'ha encantat sentir-lo comentar partits i ara poder fer-ho amb ell serà un autèntic luxe. No us el perdeu !
 Com cada any, la jornada prèvia a l'inici del torneig he pres part en el clínic de Dunlop que es fa a la pista central del RCT Barcelona com a gran acte abans de començar demà dilluns el quadre gran. La pluja no ha estat obstacle per poder fer una festa del tenis en què els més menuts han pogut pilotejar amb els tenistes professionals Tommy Robredo, Nico Almagro i l'austríac Jurgen Melzer.
  Tots plegat ens ho hem passat molt bé. Ha estat, a més, un honor compartir pista i veure com juguen a tenis els Specials Olympics que estan entrenats pel gran Sergi Bruguera.
   A partir de dilluns 21 d'abril i fins diumenge 27, us espero cada dia  l'Esport3. Comencem a les 13,30h i divendres 25 a les 12,30h.
Amb els Specials Olympics. Són encantadors
   Després he estat a la presentació de la 6a edició del Torneig Memorial Santi Silvas que cada any organitza la Fundació Tommy Robredo, a Olot. Enguany es jugarà del 12 al 16 de juny. És el torneig més important que es fa a Espanya de tenis en cadira de rodes. Si podeu, acosteu-vos a veure'l. Us asseguro que no us decebrà. És espectacular com juguen.
Un torneig que ja és un clàssic
     Pel que fa al córrer, avui no he fet cap cursa. Tampoc no hauria pogut pel clínic. De tota manera ja m'ha anat bé perquè aquesta setmana amb prou feines he corregut només 2 dies. Dimecres em vaig aixecar mig pinçat i fins ahir dissabte no vaig poder córrer 8 Km encara amb força molèsties. Com que tenia programats tres descansos aquesta setmana, he acabat saltant-me dos entrenaments, tan sols. Ara amb el torneig de tenis, dubto que pugui córrer cap dia la setmana entrant. Entenc, però, que m'anirà bé per descansar, recuperar-me i encarar la marató d'Empúries, el 4 de maig, en les millors condicions possibles.